2diet Altman

סלט קינואה בסגנון טאבולה

חומרים ל- 6 מנות - כל מנה מכילה כ- 200 קלוריות

 

1 כוס קינואה לא מבושלת

 

3 חבילות פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק

 

½ חבילה נענע שטופה וקצוצה

 

¼ חבילה כוסברה שטופה וקצוצה דק

 

3 בצלים ירוקים קצוצים (רק החלק הירוק)

 

1 בצל ירוק קצוץ לקוביות

 

3 עגבניות בשלות קצוצות לקוביות קטנות

 

2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות

 

מיץ סחוט משני לימונים

 

2 כפות שמן זית כתית מעולה מכבישה קרה

 

מלח ופלפל לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

 

1. להכנת הקינואה:

בקערה גדולה שמים את הקינואה ומציפים במים פושרים עד לכיסוי. יש להרחיק את הקצף שנוצר מעל, ולחזור על פעולה זו מספר פעמים, עד לקבלת קינואה מוכנה לבישול.

 

2. מעבירים את הקינואה לסיר. מוסיפים כ- 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה במשך כרבע שעה, עד שהמים נספגים והקינואה הופכת שקופה.

 

3. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים, למעט הקינואה.

 

4. מוסיפים את הקינואה לאחר שהתקררה ומערבבים.

 

עוד מתכונים›››

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים