2diet Altman

פסטה עם עוף בסגנון איטלקי

 

חומרים ל- 4 מנות - כל מנה מכילה 309 קלוריות
 

250 גרם פסטה מסוג פנה 
 

1-2 כפות שמן זית

250 גרם חזה עוף

 

½ כוס בצל לבן קצוץ

 

450 גרם (½ קופסה) עגבניות מרוסקות בתוספת שום או בזיליקום

 

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את הפסטה במים, עד לרמת אל דנטה.

 

2. בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית בחום בינוני.

 

3. חותכים את חזה העוף לקוביות של ½ ס"מ ומוסיפים למחבת עם הבצל. מבשלים עד שהעוף שחום ומורידים את החום של האש.

 

4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מועכים מעט את חתיכות העגבניות ומבשלים כ- 5- 10 דקות נוספות.

 

5. מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים את תערובת העוף והעגבניות לפסטה היבשה. מוסיפים מעל פטרוזיליה קצוצה.

 

עוד מתכונים>>> 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים