2diet Altman

עוף בבצל

 

זוהי מנה בריאה ומאוד טעימה. לחיזוק הטעם מומלץ להשרות את העוף במרינדה במקרר למשך הלילה. ניתן להגיש עם ירקות טריים או עם סלט ירוק.

 

חומרים ל-4 מנות - כל מנה מכילה 305 קלוריות

 

4 יחידות חזה עוף

 

פלפל שחור גרוס  ומלח גס

 

מרינדה:

 

2 כפות רוטב צילי מתוק

 

2 כפות דבש

 

חתיכת ג'ינג'ר טרייה מגוררת

 

1 בצל סגול  קצוץ היטב

 

מיץ מלימון אחד

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.

 

2. מתבלים את חזות העוף עם מלח ופלפל ומניחים בצד.

 

3. מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, שופכים את המרינדה מעל חזות העוף ומשרים לפחות לשעה.

 

4. מניחים את חזות העוף עם המרינדה בתנור ואופים למשך 25-30 דקות עד שהוא משחים.

מגישים חם.

עוד מתכונים>>>

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים