2diet Altman

תבשיל ירקות שורש

 

חומרים ל- 6 מנות – כל מנה מכילה 100 קלוריות (¼1 מנות דגן)

 

1 בצל יבש גדול חתוך לרבעים

 

1 בצל סגול גדול חתוך לרבעים

 

1 ענף כרישה פרוסה גס

 

2 עגבניות טריות חתוכות גס

 

מבחר ירקות שורש חתוכים גס, כגון: לפת, גזר, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי

 

¼ דלעת חתוכה לקוביות גדולות

 

1 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות

 

1 בטטה חתוכה לקוביות

 

½ כוס ציר מרק ירקות או לחלופין 1 כפית אבקת מרק + ½ כוס מים

 

2 כפות תערובת עשבי תיבול

 

2 שיני שום כתוש

 

1 כפית בהרט

 

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

 

1. שמים  בסיר גדול  את הבצל, העגבניות ועשבי התיבול ומאדים במשך 5 דקות.

2. מוסיפים לסיר את שאר הירקות ומערבבים.

 

3. מוסיפים את ציר הירקות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל הירקות רכים.

 

4. מוסיפים את יתר התבלינים ומגישים חם.

 

 

בתיאבון!


מתכונים נוספים לפסח:
פנקייקים לפסח
לחמניות קלות לפסח
מצות, גבינות ובצל ירוק 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים