2diet Altman

פנקייקים לפסח

חומרים ל- 12 מנות – כל פנקייק מכיל 45 קלוריות (¼מנת דגן, ¼ מנת חלבון, 1/6 מנת שומן)

 

¾ כוס חלב 1%

 

½ כוס קמח מצה

 

2 ביצים

 

2 חלבוני ביצה

 

1כף סוכר

 

1 כפית מלח

 

1 כף שמן לטיגון

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את החלב ומוסיפים לקמח המצה.

 

2. משאירים את התערובת כ- 10 דקות. טורפים את הביצים והחלבונים ומוסיפים לתערובת, יחד עם שאר החומרים.

 

3. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים עליו פנקייקים שטוחים.

 

4. סופגים את עודפי השמן בנייר סופג ומגישים חם.

 

ניתן להגיש עם ריבה

 

 

בתיאבון!


מתכונים נוספים לפסח:
תבשיל ירקות שורש
לחמניות קלות לפסח
מצות, גבינות ובצל ירוק

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים