2diet Altman

סלט בורגול

 

חומרים ל-5 מנות, כל מנה מכילה 152 קלוריות:

 

1 כוס בורגול יבש

 

300 גרם שעועית לימה מבושלת

 

1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות דקות

 

1 שן שום קצוצה

 

1/4 כפית מלח

 

1/3 כוס מיץ עגבניות

 

3 כפות מיץ לימון טרי

 

½1 כפות שמן זית כתית מעולה

 

2 כפות עלי כוסברה קצוצים


1 כפית כמון

 

½ כפית רוטב טבסקו

 

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר בינוני הביאו לרתיחה 2 כוסות מים, והוסיפו את הבורגול עם כפית מלח. בשלו למשך 8-10 דקות, עד שהבורגול הופך רך.

 

2. נקזו את המים ושטפו תחת מים קרים. סלקו עודפי מים מיותרים.

 

3. העבירן את הבורגול לקערת סלט והוסיפו את שעועית הלימה, הפלפל אדום, 1/4 כפית מלח ושום.

 

4. בקערה קטנה ערבבו יחד מיץ עגבניות, מיץ לימון, שמן זית, עלי כוסברה, כמון וטבסקו. צקו את הרוטב מעל הסלט.

 

5. הניחו לסלט לעמוד כמה דקות לפני ההגשה.

 

6. הגישו פושר או קר, לפי העדפתכם.

 

 

בתיאבון!

 

עוד מתכונים»

 

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים