2diet Altman

מרק קישואים

חומרים ל- 6 מנות, כל מנה מכילה כ- 100 קלוריות:


8 קישואים גדולים חתוכים לפרוסות בינוניות
1 בצל גדול קצוץ
1 תפוח אדמה גדול, חתוך לפרוסות בינוניות
1 כף שמן קנולה
1 כף אבקת מרק עוף
צרור שמיר קצוץ
2 כפות רוטב סויה

8 כוסות מים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. בסיר מרק גדול מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב.
  2. מוסיפים את הירקות ומערבבים עם הבצל.
  3. מוסיפים את המים והתבלינים.
  4. מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים.
  5. מורידים מהאש ומעבירים לבלנדר, או טוחנים בבלנדר יד בתוך הסיר.

בתיאבון!

 

לעוד מתכונים»

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים